Balvaardiger worden

Spelbeschrijving

De groep wordt verdeeld over vier groepen, waarbij aan iedere kant evenveel spelers op 15 meter afstand van elkaar staan. Iedere groep voert de aangegeven opdracht van de trainer uit:

A) De speler met bal geeft een pass naar de speler tegenover zich en volgt daarna de bal om in de andere rij aan te sluiten.

Voeg voor de volgende oefeningen een extra bal per rij toe

B) Beide spelers hebben een bal en dribbelen met de buitenste voet naar de andere zijde. Net voor het einde geven ze een pass op maat aan een medespeler welke vervolgens hetzelfde doet.

C) De eerste spelers van iedere zijde beginnen zonder bal, lopen in naar de andere zijde, ontvangen de bal van een medespeler en draaien direct met de bal open naar de zijde waar ze vandaan kwamen. Eenmaal terug vertrekken de volgende spelers.

D) In het midden van de rij staan twee spelers welke de bal aangegooid krijgen van de spelers bij de pion. De spelers welke de bal aangooien, gooien de bal op heuphoogte iets van de spelers af. De spelers welke de bal ontvangen, spelen de bal met 1 keer weer terug naar de speler met de pion.

De spelregels

De afmetingen

De materialen

Anderen bekeken ook

Wat andere van het spel vinden

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats als eerste een reactie en vul in het onderstaande formulier in wat je van het spel vindt!

Aanvaller

S1

Aanvaller

Aanvaller

Verdediger

S1

Verdediger

Verdedigers

Keeper

S18

Keeper

Keepers

Trainer / coach

trainer

Trainer / coach

Trainers

Puppillendoel

Pupillendoel

Puppillendoel

Puppillendoel

Mini doel

Voetbaldoel voorkant

Rebounder

Voetbal rebounder zijaanzicht

Trainingsladder

Trainingsladder

Horden

Pionnen

Pylonnen

Voetballen

Gronddop

Hoedjes

Voetbal

Voetbalpop