Over ons

Onze visie

Bent u op zoek naar inspiratie voor tijdens uw trainingen? Op deze site vind u allerlei spelvormen welke aansluiten op uw doelgroep. Kies uw sport om vervolgens gebruik te kunnen maken van gratis uitgewerkte spellen welke direct te gebruiken zijn voor uw trainingen. We hebben verschillende activiteitenkaarten uitgewerkt voor in de gymles, maar ook voor sporten zoals basketbal, voetbal en hockey.

Iedere sportvereniging heeft natuurlijk een opleidingsplan en beleidsplan, maar in de praktijk blijkt het nog best lastig te zijn om daar invulling aan te geven. Met name de nieuwe en (mogelijk) onervaren trainers. Vanuit We Move Sports ondersteunen en adviseren we sportvereniging middels de visieĀ Teaching Games For Understanding.

Ons aanbod

We Move Sports ontwikkelt sport- en spelmethodieken voor sportverenigingen. Voor het basketballen is een complete activiteitenbundel samengesteld met meer dan 250 + basketbaloefeningen en spelvormen. Ook voor andere sporten ontwikkelt We Move Sports een passende methodiek, passend bij de doelen binnen de vereniging. Staat uw sport hier nog niet bij en wilt u graag een methodiek passend bij uw sportvereniging? Neem dan contact op!