Grootste online sport community

Je leest het goed, binnen We Move Sports hebben we de ambitie om de grootste online sport community voor met name trainers en coaches te worden. Een online ontmoetingsplek waar trainers, coaches, leerkrachten en ouders terecht kunnen voor het opdoen van meer inspiratie voor hun volgende training. Ongeacht welke sport het is. Op dit moment zijn we volop aan het investeren om het voetbal en basketbal platform te vullen met allerlei oefeningen.

Online platform

Waar willen we samen met jou naartoe groeien?

undraw_lightbulb_moment_evxr

*Ideeën welke we in de toekomst graag willen gaan uitbreiden

Welke visie ligt hieraan ten grondslag?

De visie waarmee alle oefeningen zijn samengesteld is vanuit een spel(er) gecentreerde benaderingswijze. Iedereen wil een leven lang met meer plezier sporten en dat is ook één van de voorwaarden waar onze visie uit bestaat. Zonder intrinsieke motivatie is de wil om te leren erg laag. We leren spelers daarom tactische vaardigheden zodat ze het spel sneller snappen, maar leren de spelers ook om keuzes te maken. Technieken of vaardigheden worden als hulpmiddel aangeboden om uiteindelijk te kunnen meedoen aan de sport. Als laatste leren we al het voorgaande toe te passen in complexe spelsituatie waardoor een maximale ontwikkeling kan plaatsvinden.

undraw_basketball_agx4

Waar het allemaal is begonnen

1

Met meer dan 12 jaar ervaring in het trainen en coachen vonden we het wel eens tijd worden om alle creatieve ideeën op te gaan slaan. We hebben hiervoor alle oefeningen welke we door de jaren heen op papier hebben gezet vormgegeven op de website. Vorig jaar zijn we intensief begonnen met het vormgeven van de website. Later hebben we hier alle spellen aan toegevoegd en inmiddels tellen we al meer dan 907 leden! We zijn een groeiend platform waarbij we graag met onze leden in contact komen. Iedere maand komen er weer nieuwe spellen bij en inmiddels staat de teller op 300+ voetbal oefeningen en 150+ basketbal oefeningen.

Samen over de finishlijn

We nodigen trainers, coaches, ouders, leerkrachten uit om het platform uit te proberen en ons verder te helpen groeien. Met jullie als lid kunnen we niet alleen vooruitblikken naar een nog mooier platform, maar bieden we je ook voldoende handvatten voor je volgende training. Er staan ontzettend veel waardevolle oefeningen welke je kunt gebruiken voor diverse leeftijdsgroepen. Door de handige filter hoef je niet lang te zoeken naar verschillende thema’s, vaardigheden of oefeningen.

2