Garantie en klachten: neem gerust contact met ons op!

Als je ons even belt of een berichtje stuurt kunnen we samen snel tot een passende oplossing komen. Mochten we onverhoopt niet opnemen, spreek dan de voicemail in of stuur ons een mailtje.

Telefoon: +31 631596519
Email: info@wemovesports.nl

Garantie

Wij garanderen jou de leukste oefeningen voor jouw sport. Je mag van ons dus verwachten dat je een deugdelijk product ontvangt. Helaas komt het wel eens voor dat door technische- of andere redenen het niet helemaal wilt lukken. Je kunt dan gewoon aansprak maken op garantie. We vragen je gewoon even contact met ons op te nemen zodat we tot een goede oplossing kunnen komen. We verzoeken je wel om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek hierover bij ons melding te maken. Als het gebrek binnen de garantie valt, en daar gaan we wel van uit, zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging van het product.

Wij zullen alles doen voor een tevreden klant. Klanten vinden ons in vrijwel alle gevallen ook heel redelijk. Ieder conflict kan verholpen worden zonder tot een officiële klachtprocedure over te gaan zoals hieronder besproken. Wij gaan je echter de kans niet ontnemen om een officiële klacht te melden bij de daarvoor in het leven geroepen organisaties.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@wemovesports.nl.