Krijg toegang tot alle oefeningen

Voetbal oefeningen
Video afspelen

€3,99

1 MaanD

€2,99

Maandelijks

€29,00

Per jaar

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van het gekozen lidmaatschap:

  • Bij het lidmaatschap van €3,99 heb je toegang gedurende 1 maand, daarna verloopt je lidmaatschap automatisch
  • Bij het lidmaatschap van €2,99 heb je iedere maand onbeperkt toegang tot je zelf het lidmaatschap wilt opzeggen. Hierbij geldt 1 maand opzegtermijn
  • Bij het lidmaatschap van €29,00 heb je 1 jaar lang toegang tot alle printbare oefeningen. Na 1 jaar wordt je lidmaatschap stilzwijgend verlengd en kan er maandelijks worden opgezegd.

Bij iedere bestelling krijg je via een geautomatiseerde mail een verzendbevestiging. Bij deze mail wordt automatisch een factuur gegenereerd op basis van de gegevens die je hebt ingevuld bij je bestelling. 

Bekijk de instructie video: inloggen op We Move Sports.

Kijk allereerst naar je lidmaatschap. Heb je een lidmaatschap gedurende 1 maand, dan is het mogelijk dat je lidmaatschap is verlopen. Heb je een doorlopend maandelijks of jaarlijks lidmaatschap dan heb je altijd toegang totdat je het lidmaatschap opzegt. Mocht je een geldig lidmaatschap hebben volg dan de onderstaande stappen: 

1. Belangrijk is om te kijken of je bent ingelogd. Dit kan eenvoudig door in het menu op inloggen te klikken. Je bent niet ingelogd wanneer je je gegevens nog moet invullen. Je bent wel ingelogd wanneer je een overzicht ziet van je dashboard. 

2. Zodra je in het dashboard overzicht bent, weet je dat je bent ingelogd. Wanneer je nu in het menu naar oefeningen gaat en de sport kiest waarvoor je lid bent geworden kun je alle oefeningen zien. 

3. Soms kan het zijn dat je de spellen dan alsnog niet kunt zien. Het kan dan helpen om je Browsegeschiedenis te wissen

4. Mocht dit niet werken, neem dan contact met ons op.

Om de veiligheid rondom betalen bij iedere klant te garanderen, maken we gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. We werken samen met Mollie B.V. Wij, maar ook Mollie B.V. nemen beveiliging zeer serieus. Door middel van diverse controles, veilige gegevensopslag en naleving van beleidsregels kunnen we de veiligheid voor  iedereen garanderen.

Door de samenwerking met Mollie B.V.  kan bij ons op de volgende manieren betaald worden:

  • Bancontact
  • iDeal
  • PayPal
  • ING Home’s pay
  • SOFORT Banking
  • Belfius Direct Net

Al onze betalingen worden afgerond op beveiligde pagina’s waardoor de online veiligheid wordt gewaarborgd. Als je vragen hebt over het betalen op onze website kun je altijd een mailtje sturen naar info@wemovesports.nl.

Wat zeggen klanten over ons?

Bij Fun Ludo gaat het om beleving en sportplezier. Joris is uitstekend in staat om deze vrolijke en sportieve Fun Ludo activiteiten te organiseren en verzorgen. De deelnemers genieten daar zichtbaar van. Joris is een professionele gastheer en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Hij sluit de activiteiten perfect aan bij de behoeftes die in de groep leven. Zijn sport- en spelactiviteiten zijn aantrekkelijk en innovatief. Ik kan We Move Sports dan ook van harte aanbevelen.
Sporten-funludo
Ruben Keulers
The Movement Company
''Ik gebruik We Move Sports voor verschillende activiteiten bij vrijwilligerswerk. Tevens geef ik zelf veel sportlessen en werk ik veel met vakantiegangers. We move Sports biedt niet alleen veel verschillende en doelgerichte lessen aan maar draagt ook heel veel bij aan de fun factor. Joris heel erg bedankt voor de leuke spellen en de coole ideeen, op maat gemaakt voor onze school groepen. Top Werk!!''
Marijn Klerks
Sportinstructeur

Lidmaatschap voor 1 maand

Dit lidmaatschap verloopt automatisch na 1 maand. Je zit hier dus nergens aan vast en het geeft je gedurende een maand toegang tot alle oefeningen van de gekozen sport. 

Het maandelijks lidmaatschap

Het maandelijks lidmaatschap is doorlopend. Je betaalt een maandelijks bedrag, waardoor je niet telkens weer opnieuw een betaling hoeft ter verrichten. Je hebt met een maandelijks lidmaatschap toegang tot alle oefeningen van de gekozen sport. Alle oefeningen zijn te bekijken met een video ter ondersteuning. Opzeggen? Ja hoor, geen probleem. Je kant op ieder gewenst moment kun je je lidmaatschap opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.  

Het jaarlijks lidmaatschap

Het jaarlijks lidmaatschap is doorlopend. Je betaalt één keer een bedrag, waardoor je niet telkens weer opnieuw een betaling hoeft ter verrichten. Bovendien ontvang je door een jaarlijks lidmaatschap korting, waarbij er in het lidmaatschap 2 maanden gratis zijn t.o.v. een maandelijks lidmaatschap! Je hebt met een maandelijks lidmaatschap toegang tot alle oefeningen van de gekozen sport. Alle oefeningen zijn te bekijken met een video ter ondersteuning. 

Toegang tot videofragmenten

Afhankelijk van het door jou gekozen abonnement krijg je direct toegang tot verschillende oefeningen ondersteund met video fragmenten.

Niveau differentiatie

Regel zelf de moeilijkheidsgraad van je trainingen. Voor iedere doelgroep zijn er verschillende oefenvormen welke je zelf kunt kiezen. Hierdoor bewaak je het niveau van het team en van individuele spelers.

Niet goed geld terug garantie

Wanneer u niet tevreden bent horen we dit graag zodat we ons aanbod blijvend kunnen verbeteren. Bent u niet tevreden? Dan hanteren wij een niet goed geld terug garantie.