Kies je sport

Naast je fulltime baan ben je trainer of coach bij één van de jeugdteams van de sportvereniging. Na het werk nog even snel een training in elkaar zetten. Helaas kost dit ontzettend veel tijd en als (on)ervaren trainer ben je op zoek naar inspiratie voor je trainingen. Hierbij helpen wij je graag! Op onze website vind je verschillende spellen voor sportverenigingen. Hierdoor heb je meer tijd voor de leuke dingen. Staat je sport er niet tussen, dan komen wij graag vrijblijvend met je in contact! We zijn een groeiend bedrijf, waarbij we voor iedere trainer, coach of leerkracht een passend aanbod willen aanbieden. Houd onze website in de gaten, want iedere week komen hier nieuwe spellen voor sportverenigingen op te staan!

Spellen voor sportverenigingen

Wil je goed voorbereid zijn op je aankomende training? Hierboven vind je meer dan 150+ verschillende oefeningen voor sportverenigingen. Wanneer je op één van de bovenstaande afbeeldingen klikt verschijnen er verschillende oefeningen samengevat in één activiteitenkaart. Daarnaast hebben we verschillende video’s om de activiteitenkaart extra te verduidelijken. Inmiddels hebben we meer dan 550 spellen voor sportverenigingen:

  • 250 basketbaloefeningen
  • 150 voetbaloefeningen
  • 150 handbaloefeningen

De spellen

De spellen zijn samengesteld vanuit de visie Teaching Games For Understanding. Deze methode gaat uit van een spel(er) gecentreerde benadering waarbij spelers, trainers en coaches vanuit spelplezier het spel beter leren begrijpen. Onderzoek wijst uit dat vanuit een spel(er) gecentreerde benadering het spel beter wordt begrepen dan wanneer we de spelers bepaalde basisvaardigheden proberen aan te leren. Dat wil niet zeggen dat we de techniek loslaten, in tegendeel! Het wordt gezien als middel om vervolgens makkelijker deel te kunnen nemen aan spelsituaties.

Onze missie

Onze missie is om voor alle sportverenigingen een aanbod oefeningen te realiseren welke zijn ingericht op een specifieke doelgroep. Het streven is om de grootste online sportaanbieder te zijn waar alle sportverenigingen in Nederland terecht kunnen voor meer inspiratie, handige tips, leuke weetjes en oefeningen. De komende periode hebben we de volgende onderwerpen ter verbetering staan:

– Het aanbod oefeningen vergroten

– De online webshop vergroten

– Complete trainingen implementeren

De visie

De visie welke verwerkt zit in de verschillende spellen voor sportverenigingen gaat er vanuit dat we spelers, trainers en coaches in staat stellen om het spelplezier naar boven te halen, tactische vaardigheden te optimaliseren, keuzes te maken tijdens spelsituaties, technische vaardigheden te optimaliseren en vervolgens het geheel in complexe spelsituaties te leren toepassen. Het is een visie welke veel wordt gebruikt door sportopleidingen. Kortom een methodiek van deze tijd!